2018 ANTWERPEN

Contacteer ons Beschrijving

IN OPTIE

 

De omliggende herenhuizen passen perfect bij de stijl en klasse van seniorie Van Rijswijck , gelegen in het centrum van Antwerpen.

Vanaf dat u dan de residentie binnenwandelt, vertoeft u plots aan het onthaal van een luxe hotel. Daarnaast hebt u het prachtig hedendaags ingerichte restaurant dat verdeeld is in verschillende compartimenten wat een intiem karakter creëert.

Voor sereniteit en levensvreugde kunt u terecht op het mooie terras en goed georiënteerde tuin of in de gezellig piano bar.

 

Dit tuingericht verzorgd appartement betreedt u via de inkomhal die voorzien is van een gasten toilet en vestiaire. Verder beschikt dit appartement over 1 ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche.

Via de gerenoveerde keuken komt u in de lichtrijke leefruimte met veel lichtinval dat toegang geeft tot het terras dat over de hele breedte van het appartement doorloopt. Op dit terras geniet u van het mooie uitzicht op de goed onderhouden tuin.

 

De goede sfeer, tal van hoteldiensten, het ruime aanbod aan activiteiten en de uitstekende locatie vullen uw vertrouwde levensstijl aan met extra kwaliteit. In residentie Van Rijswijck geniet u van het leven in een veilige maar zelfstandige omgeving, hoewel u evengoed bij ons terecht kan wanneer u zorg nodig hebt.

 

Prijs: € 110.000
Serviceflat in standingvolle serviceresidentie
1Slp.
52 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 110.000
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Adres 2018 ANTWERPEN
Bewoonbare opp. 52 m²
Bouwjaar 1972
Financiële Info
Lasten eigenaar € 185
Energie certificaat
EPC N° 20180515-0002058456-1
EPC 172 kWh/m².jaar
Comfort
Verwarming CV op gas
Lift Ja
Keuken Alle comfort
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning Nog niet aangevraagd
Bestemming Woongebied
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Overstromingsgevoelig Nee
Erfgoed Nee