Vrijblijvende waardebepaling | Professionele marketing | Juridische expertise

U overweegt uw woning, appartement, of bouwgrond te verkopen? REANT ondersteunt u graag bij de verkoop. Dit zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder de optimale voorwaarden. Want een eigendom verkopen vraagt enige marktkennis en ervaring.

REANT biedt een totaalpakket om de verkoop van uw eigendom tot een goed einde te brengen. Elk dossier begint met een grondige en realistische vrijblijvende waardebepaling. Daarna stellen wij een volledig dossier samen waarin alle informatie over uw vastgoed wordt opgenomen en waarbij kandidaat-kopers uitgebreid ingelicht worden.

Als u uw woning wilt verkopen of verhuren, stellen wij een professioneel communicatieplan op. Uw eigendom wordt aantrekkelijk voorgesteld op onze eigen website en op meerdere immo -portaalsites. Aan de hand van professionele foto’s en gedetailleerde informatie brengen wij de troeven van uw pand in beeld. Indien u wenst, voorzien wij een zichtbaar uithangbord aan uw eigendom.

Contacteer ons

Doelgerichte publiciteit | Juridische expertise | Opvolging van a tot z

Het verhuren van een woning of appartement vereist heel wat vakkennis. De huurwetgeving is complex en de huurmarkt verandert constant. REANT helpt u een correcte huurprijs te bepalen voor uw pand en ondersteunt u bij de verhuur aan de hand van een doelgerichte publiciteit en een grondige selectie van de huurder.

De regelmatig wijzigende bepalingen van de huurwetgeving en de veranderende marktomstandigheden, maken uw verhuring soms complex.

REANT ondersteunt u hierbij op volgende manier:

  • Doelgerichte publiciteit
  • Efficiënt laten bezoeken van het onroerend goed op zoek naar de geschikte huurder
  • Opstellen van een huurovereenkomst conform met de wetgeving
  • Opvolging van het dossier tot aan de intrede van de huurder
  • Grondige selectie van de huurder

Gedetailleerde huuropvolging | Vlekkeloze administratie | Betrouwbare partner

Het verhuren en beheren van woningen brengt heel wat administratie met zich mee. REANT kan deze last van uw schouders nemen door op te treden als rentmeester van uw patrimonium. Wij nemen het volledige beheer van uw vastgoed voor onze rekening, waaronder het contact met de huurder, de afspraken met de syndicus en het organiseren en opvolgen van herstellingen. Zo kan u als eigenaar ten volle genieten van uw rendement zonder zorgen.

Als rentmeester staat REANT in voor de administratieve, financiële en technische aspecten van de verhuur. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor uw huurders en voor vaklui in het geval van herstellingen of onderhoud. Deze herstellingen of onderhoud gebeuren uitsluitend na uw goedkeuring en worden altijd uitgevoerd door erkende vaklui. In geval van problemen met een huurder of een huurgeschil, staat ons professioneel team klaar om te bemiddelen. Daarnaast kan u rekenen op REANT om de rentabiliteit van uw investeringen te optimaliseren en uw vastgoedportefeuille verder uit te bouwen.

Onderbouwde schatting | Uitgebreid schattingsverslag | Expertise & marktkennis

Vooraleer vastgoed te kopen of te verkopen, is een correcte waardebepaling erg belangrijk. Een waardebepaling door REANT is vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Op basis van onze jarenlange ervaring en grondige marktkennis, maken wij een gedetailleerde analyse van het vastgoed. U ontvangt een uitgebreid rapport met alle details over de schatting, dat u verder kan gebruiken als basis om onderbouwde beslissingen te nemen over wat u met het onroerend goed wil doen.

De waarde van een onroerend goed wordt onder meer bepaald aan de hand van de ligging, de oppervlakte, de oriëntatie en de vetusteit. Rekening houdend met de actuele marktprijzen van gelijkaardige woningen in de omgeving ontvangt u een rapport dat een realistische basis vormt, van waaruit u verdere onderbouwde beslissingen kan nemen.

Een correcte waardebepaling is de sleutel tot een snelle en succesvolle verkoop.

Contacteer ons