Kribbestraat 19, 2000 ANTWERPEN

Contacteer ons Beschrijving

Exclusief Appartement aan het Eilandje - Adembenemend Panoramisch Uitzicht aan het Napoleon Dok

 

Ervaar ultieme luxe in dit buitengewone appartement van 161m², gelegen aan het prestigieuze Napoleon Dok met een schitterend uitzicht op het Willem dok en het MAS. Dit appartement, meesterlijk ontworpen door de gerenommeerde interieurarchitect Cy Peys, belichaamt een harmonieuze combinatie van verfijnde elegantie en ongeëvenaard comfort.

 

Het hart van de woning wordt gevormd door een sublieme Bulthaup keuken, uitgerust met topklasse Miële-apparatuur, een ware droom voor de culinaire fijnproever. Voor extra gemak is er een handige berging/bijkeuken aanwezig, ideaal voor opslag en huishoudelijke taken. De vloeren, afgewerkt met prachtig vol eiken parket en voorzien van vloerverwarming, stralen warmte en tijdloze stijl uit. Het geavanceerde domoticasysteem biedt u ongekend wooncomfort, terwijl het alarmsysteem en de veiligheidsdeur een gevoel van absolute zekerheid garanderen.

 

Dit appartement biedt een scala aan verfijnde voorzieningen. De gashaard en airconditioning zorgen voor een perfect binnenklimaat, ongeacht het seizoen, en de infrarood sauna biedt een oase van rust na een drukke dag. De drie ruime slaapkamers en twee elegante badkamers bieden royale ruimte en comfort. Dankzij de op maat gemaakte inbouwkasten heerst er een ongeëvenaarde netheid en functionaliteit door het gehele appartement.

 

Voor uw gemak beschikt het appartement over twee inpandige autostaanplaatsen, bereikbaar via een ingenieuze autolift, die verplicht zijn aan te kopen voor 30.000 per stuk. Extra opbergruimte is beschikbaar in de ruime kelder. Dit luxueuze appartement is ideaal voor degenen die enkel het allerbeste verlangen in zowel woonkwaliteit als locatie. Geniet van de bruisende ambiance van het Eilandje, met een overvloed aan eersteklas restaurants, exclusieve winkels en culturele hotspots binnen handbereik.

 

Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat u betoveren door de ongeëvenaarde pracht van dit luxe appartement.

Contacteer REANT: 03 283 06 06 - info@reant.be

Prijs: € 1.495.000
Exclusief appartement aan het Eilandje
3Slp.
161 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 1.495.000
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Garage 2
Adres Kribbestraat 19, 2000 ANTWERPEN
Bewoonbare opp. 161 m²
Bouwjaar 2013
Financiële Info
Energie certificaat
EPC N° 20240307-0003168050-RES-1
EPC 94 kWh/m².jaar
EPC label
Comfort
Verwarming CV op gas
Lift Ja
Keuken Alle comfort
Beglazing Dubbel
Raamkozijn alu
Comfort binnen Open haard, Airconditioning, Alarm, Gepantserde deur, Garagepoort met afstandsbediening, Sauna, Domotiek, Aangepast aan mindervaliden, Internet, Vloerverwarming, Fietsenstalling, parlofoon
Architectuur Luxueus
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen Nee
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning Nee
Bestemming Woongebied
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Overstromingsgevoelig Nee
G-score Klasse A
P-score Klasse A
Erfgoed Nee

Uw dossierbeheerder